会员登录信息
您好,欢迎光临!   [请登录]   [免费注册]
网站标志
商品搜索
Search: 
点评详情
发布于:2021-6-16 09:27:40  访问:3 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
φαγητό πείνα φαγητό κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop κατασκευη Sites Αχτίδα ελπίδας μέσα στην τραγωδία
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Η γέννηση ενός κοριτσιού εν μέσω χιλιάδων νεκρών και ανυπολόγιστων καταστροφών, κατασκευη eshop την ώρα που ο τυφώνας Χαϊγιάν σάρωνε τις Φιλιππίνες, χάρισε μια –σπάνια τις τελευταίες ημέρες- στιγμή ελπίδας και χαράς στους......
Αχτίδα ελπίδας μέσα στην τραγωδία κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Μωρό γεννήθηκε εν μέσω... τυφώνα στο αεροδρόμιο των Φιλιππίνων!- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
Η γέννηση ενός κοριτσιού εν μέσω χιλιάδων νεκρών και ανυπολόγιστων καταστροφών, την ώρα που ο τυφώνας Χαϊγιάν σάρωνε τις Φιλιππίνες, κατασκευη eshop χάρισε μια –σπάνια τις τελευταίες ημέρες- στιγμή ελπίδας και χαράς στους επιζώντες.
Η Βea Joy Sagales γεννήθηκε στο αεροδρόμιο της πόλης Tacloban, όπου οι αρχές φοβούνται πως χάθηκαν περίπου δέκα χιλιάδες άνθρωποι.
Η 21χρονη μητέρα της Emily Ortega αναζητούσε καταφύγιο όταν ο τυφώνας χτύπησε στην πόλη. Κατάφερε να προφυλαχθεί και να φτάσει με Ασφάλεια στο αεροδρόμιο όπου στρατιωτικός γιατρός τη βοήθησε να φέρει στον κόσμο την κόρη της.
Αξιωματούχοι χαρακτήρισαν τη γέννηση «σχεδόν θαύμα» ενώ όσοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την καινούρια ζωή.
Την ώρα που στο αεροδρόμιο η ζωή χάριζε μια αχτίδα ελπίδας, στην υπόλοιπη πόλη οι επιζώντες δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων, με λεηλασίες και κλοπές, κατασκευη eshop για να βρουν φαγητό και νερό.
«Το Tacloban έχει καταστραφεί εντελώς. Κάποιοι έχουν χάσει το μυαλό τους είτε από την πείνα είτε από το σοκ, κατασκευη eshop επειδή έχασαν τις οικογένειές τους», λέει στο Skynews ο Δάσκαλος Andrew Pomeda. «Ο κόσμος γίνεται βίαιος. Λεηλατούν και κλέβουν για να βρουν φαγητό. Φοβάμαι πως σε μία εβδομάδα θα σκοτώνουν από την πείνα».
Μία γυναίκα, κατασκευη eshop στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιγράφει με δάκρυα στα μάτια πως έχασε 11 (!) μέλη της οικογένειάς της μέσα στη μήνη του τυφώνα, ανάμεσά τους τις δύο κόρες της. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ, είμαι καταβεβλημένη), κατασκευη eshop λέει.
Οι οργανώσεις αρωγής προειδοποιούν πως πολλοί από τους 480.000 ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια τους δίνουν μάχη απελπισίας για την επιβίωσή τους.
«Όλα χάθηκαν. Από το σπίτι μας έχει μείνει μόνο ο σκελετός, μας τελειώνει το φαγητό και το νερό. Ψάχνουμε φαγητό παντού», λέει η φοιτήτρια Jenny Chu. «Ακόμα και τα φορτηγάκια διανομής λεηλατήθηκαν. Οι άνθρωποι περπατούν σαν ζόμπι και ψάχνουν φαγητό. Μοιάζει σαν σκηνή από ταινία».
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
YouTube.com/embed/ZQ3t4bnwtyU?rel=0" provider=" YouTube">
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded" allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" width="640">
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.
Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.
Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.
"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, κατασκευη eshop ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.
Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.
Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.
Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.
Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/606683/ahtida-elpidas-mesa-stin-tragodia/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
当前位置
脚注信息
版权所有:常熟市琴川街道美山子服装商行      备案号:苏ICP备20046969号 
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:15652100772/13952884442 
联系地址:江苏省苏州市常熟市大义镇